Iepenplein 80 B

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 385.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1979
 • Wonen60 m2
 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1

Omschrijving

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

Goed ingedeeld en licht tweekamer-appartement van 60m² met lift, berging en zonnig balkon op het Zuid-Westen. Dit appartement in de populaire Oosterparkbuurt is gelegen op eigen grond. Het appartement biedt optimale privacy.

INDELING
Gemeenschappelijke entree met ruim trappenhuis en een lift en toegang tot de bergingen.

Derde & vierde verdieping:
De lift komt uit op de derde verdieping, waar de entree van het appartement zich bevindt. Aankomend op de vierde verdieping komt u binnen via een hal in het woongedeelte. Hier bevindt zich de open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aangrenzend is er het zitgedeelte met een grote raampartij en prachtig vrij uitzicht. Via een schuifdeur heeft u toegang tot het balkon, dat is gelegen op het Zuid-Westen. Aan de voorzijde is de riante slaapkamer, ruim genoeg om ook een werkhoek in te richten. De en-suite badkamer is voorzien van een ligbad met douche, wastafel met meubel en de aansluiting voor de wasmachine. In de hal bevindt zich een apart toilet met fonteintje.

LIGGING
Gelegen in de populaire Oosterparkbuurt, nabij vele leuke terrassen en goede voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen in de Eerste Oosterparkstraat en op het Beukenplein. Het prachtige Oosterpark om de hoek alsook de heerlijke Weesperzijde. Nabij de Amstel en zeer goed bereikbaar met OV, o.a. de metrohalte Wibautstraat en het Amstelstation. De Wibautstraat maakt de ringweg A-10 eenvoudig bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN
– Appartementsrecht, ca. 60m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig);
– 1 ruime slaapkamer met en-suite badkamer;
– Balkon/ terras van 6 m² gelegen op het Zuid-Westen;
– Lift aanwezig;
– Gelegen op eigen grond, geen erfpacht;
– Berging van 9 m² in de onderbouw;
– Oplevering in overleg;
– Maandelijkse servicekosten 173,65
– voorschot stookkosten 51,70 per maand;
– Actieve en gezonde VvE.

*ENGLISH VERSION

Light, nicely arranged two-room apartment measuring 60m² with a lift, storeroom and sunny, south-west-facing balcony. This freehold property is located in the popular Oosterpark neighbourhood and provides optimum privacy.

LAYOUT
Communal entrance with a wide staircase, a lift and access to the storerooms.

Third and fourth floors:
The lift takes you to the third floor, and the front door to this apartment. Arriving on the fourth floor, you enter a hall that leads to the living area. There is an open-plan kitchen with various fitted appliances. The living room itself has large windows and a lovely view. A sliding door opens onto the south-west-facing balcony. The spacious bedroom at the front of the apartment is large enough to set up a workstation. The en-suite bathroom features a bath with a shower, a vanity unit with a basin and the connection for a washing machine. A separate toilet with a handbasin is in the hall.

LOCATION
The apartment is located in the popular Oosterpark neighbourhood, close to lots of lively bars and cafés with pavement terraces, and shops for daily groceries in Eerste Oosterparkstraat and Beukenplein. The fabulous Oosterpark is just around the corner, as is Weesperzijde. It is close to the Amstel River and within easy reach of public transport, including Wibautstraat metro station and Amstel mainline station. Wibautstraat takes you straight onto the A-10 Ring Road by car.

DETAILS
– Apartment right for approx. 60m² (NEN 2580 measuring report available);
– Spacious bedroom with en-suite bathroom;
– 6 m² south-west-facing balcony/terrace;
– Lift;
– Freehold property, no ground lease;
– Storeroom with 9 m² of storage space in the basement;
– Transfer subject to agreement;
– Active, financially healthy homeowners’ association (VvE);
– Service charge 173,65 per month;
– advance heating costs 51,70 per month.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 385.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenAan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1979
 • SoortBovenwoning
 • Dak typeZadeldak
 • Dak materialenPannen, Bitumineuze Dakbedekking
 • GarageGeen garage

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte60 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud192 m3

Indeling

 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1
 • Tuin(en)Zonneterras
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English