Jacob Obrechtstraat 67 A

 • PlaatsAmsterdam
 • Huurprijs€ 2.950,- per maand
 • StatusVerhuurd
 • Bouwjaar1927
 • Wonen70 m2
 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1

Omschrijving

Uitgelezen kans om te wonen in het representatieve Etagehuis Oldenhoeck met tennisbaan, huismeester en eigen parkeerplaats in de garage!

*ENGLISH TEXT BELOW

Luxe appartement in de karakteristieke stijl van de Amsterdamse School in een rustige straat op een toplocatie in Amsterdam Zuid te midden van de Concertgebouwbuurt, Museumplein, Vondelpark en om de hoek van de gezellige Cornelis Schuytstraat.

INDELING
Statige entree, beletage, toegangsdeur appartement, ruime vestibule, comfortabel zitgedeelte, enkele treden omlaag naar de luxe goed geoutilleerde open keuken en ruime kamer. Separaat toilet. Een inpandige trap leidt naar de bovengelegen slaapverdieping met goed bemeten master bedroom voorzien van praktische op maat gemaakte kasten. Grote luxe badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

Kortom, een opvallend aangenaam ingedeeld en compleet appartement met gebruik van de privé tennisbaan aan de achterzijde van het gebouw, parkeerplaats in de garage, berging.

LIGGING
Het appartement is gesitueerd in een rustig gedeelte van de gewilde Concertgebouwbuurt. Een prettige ligging met het Concertgebouw, Rijksmuseum en Vondelpark op loopafstand. Ook de winkels in Cornelis Schuytstraat, Van Baerlestraat en de Albert Heijn op Museumplein zijn op loopafstand.
De centrale ligging zorgt ervoor dat de bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer zeer goed is.
Binnen 10 minuten bent u op de Ring A10.

BIJZONDERHEDEN

– Woonoppervlak ca. 70 m²;
– Nieuwe luxe open keuken wordt spoedig geïnstalleerd;
– Smaakvol gemeubileerd;
– Eigen parkeerplaats in de garage;
– Gemeenschappelijke fietsenberging;
– Kleine berging in centrale hal;
– Gebruik van de tennisbaan;
– Screening middels NVM Woontoets;
– Maximale huurperiode 12 maanden;
– Waarborgsom ter hoogte van 2 maanden huur;
– Beschikbaar per 1 mei 2020.

*ENGLISH TEXT
A unique opportunity to reside in the elegant Etagehuis Oldenhoeck with tennis court, concierge, and a private parking space in the garage!

Luxury apartment in the characteristic style of the Amsterdam School, on a quiet street in a top location in the Amsterdam Zuid district near the Concertgebouw, Museumplein, and Vondel Park, and around the corner of the bustling Cornelis Schuytstraat.

LAYOUT
Stately entrance, beletage (floor above semi-basement), apartment door, spacious vestibule, comfortable seating area, a few steps down to the luxury, well-equipped open-plan kitchen and large living room. Separate toilet. Internal stairs lead to the bedrooms on the floor above, with a large master bedroom with practical custom-built cabinets. Large luxury bathroom with walk-in shower, toilet, and washbasin.

In short, an extremely attractive apartment with excellent layout, which includes access to the private tennis court in the back of the building, a parking space in the garage, and storage space.

LOCATION
The apartment is situated in a quiet part of the popular Concertgebouw area. A lovely location within walking distance of the Concertgebouw, Rijks Museum and Vondel Park. The shops of Cornelis Schuytstraat and Van Baerlestraat, and the Albert Heijn supermarket on Museumplein square are within walking distance.
In this central location, accessibility by car and public transport is excellent.
The A10 ring road can be reached within 10 minutes.

DETAILS

– Living area ca. 70m²
– New luxury open-plan kitchen to be installed in the near future
– Elegant furnishings
– Private parking space in the garage
– Shared bicycle storage
– Small storage space in the central hall
– Access to private tennis court
– Screening via NVM Woontoets
– Maximum rental period 12 months
– Deposit of 2 month’s rent
– Available as per May 1st 2020.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerhuurd
 • AanvaardingIn overleg

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1927
 • SoortBenedenwoning
 • GarageInpandig, Parkeerplaats
 • BergingInpandig
 • BijzonderhedenMonument

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte70 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud193 m3

Indeling

 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English