Korte Leidsedwarsstraat 31 D

 • PlaatsAmsterdam
 • Huurprijs€ 1.750,- per maand
 • StatusVerhuurd
 • Bouwjaar1999
 • Wonen56 m2
 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1

Omschrijving

Op de derde verdieping van het complex, ligt dit goed onderhouden appartement met een woonoppervlak van 56m² en een extra berging in de kelder. Om de hoek van het Leidseplein, de Leidsegracht, de PC Hooftstraat en het Vondelpark.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

INDELING
Gemeenschappelijk entree, gang, toegang tot het appartement op de derde verdieping.
Derde verdieping: Hal, woonkamer met open keuken in hoekopstelling met vaatwasmachine, keramische kookplaat en oven. In de hal is een separaat toilet met fontein. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad en wastafel, slaapkamer gelegen aan de achterzijde met toegang tot het balkon middels openslaande deuren.

LOCATIE
Het appartement is gelegen in het centrum, met om de hoek de gezellige Negen Straatjes in de Jordaan en het alom bekende Spiegelkwartier met z’n vele antiekwinkels en musea. Tevens bevinden zich de Stadsschouwburg, het De la Mar theater en het Vondelpark zich ook in de directe omgeving. Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer. Vanuit de Marnixstraat en het Leidseplein zijn tal van bus- en tramverbindingen richting de gehele stad. De Q-park parkeergarage ligt op loopafstand.

BIJZONDERHEDEN
– Beschikbaar vanaf 04-01-2023 voor een periode van maximaal 2 jaar;
– Oppervlakte ca. 56m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig);
– Berging in de kelder van ca. 5m²;
– Exclusief maandelijkse bijdrage van € 25,- per maand t.b.v. onderhoud CV-ketel en traphuisverlichting;
– Exclusief water, gas en elektra;
– Waarborgsom gelijk aan twee maanden huur;
– Parkeren via vergunningsstelsel;
– Onder voorbehoud van gunning verhuurder.

*ENGLISH VERSION
This well-maintained apartment with a living space of 56m² and an extra storage room in the basement is located on the third floor of the complex. Around the corner from Leidseplein, Leidsegracht, PC Hooftstraat and Vondelpark.

LAYOUT
Communal entrance, hallway, access to the apartment on the third floor.
Third floor: Hall, living room with open kitchen in corner unit with dishwasher, ceramic cooking station and oven. In the hall is a separate toilet. The bathroom has a walk-in shower, bath and sink, bedroom located at the rear with access to the balcony through patio doors.

LOCATION
The apartment is located in the center, with the cozy Nine Streets in the Jordaan and the well-known Spiegelkwartier with its many antique shops and museums around the corner. The Stadsschouwburg, the De la Mar theater and the Vondelpark are also located in the immediate vicinity. The apartment is conveniently located for public transport. There are numerous bus and tram connections to the entire city from Marnixstraat and Leidseplein. The Q-park parking garage is within walking distance.

PARTICULARITIES
– Available from 04-01-2023 for a maximum period of 2 years;
– Surface approx. 56m² (NEN-2580 measurement report available);
– Storage room in the basement of approx. 5m²;
– Rental price is excluding monthly contribution of € 25,- (for maintenance of the boiler and stairwell lighting);
– Rental price is excluding water, gas and electricity;
– Deposit: two months rent;
– Parking via permit system;
– Subject to landlord’s award.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerhuurd
 • AanvaardingPer datum
 • LiggingenIn centrum

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1999
 • SoortTussenverdieping
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenBetaald parkeren, Parkeervergunningen
 • BergingInpandig

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte56 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud167 m3

Indeling

 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English