Leidsekruisstraat 4 2

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 425.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1940
 • Wonen63 m2
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Gelegen op eigen grond in het bruisende Centrum om de hoek van de Prinsengracht ligt dit smaakvolle drie-kamer appartement van ca. 63 m².

***English translation below***

Het appartement is gelegen aan het einde van de Leidsekruisstraat, in het blok aan de Prinsengracht, die te zien is vanuit de woonkamer. Het appartement heeft een ruime en lichte woonkamer met een open keuken, wat het geheel echt een open gevoel geeft. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel met meubel. In de slaapkamers is genoeg plek voor een groot tweepersoonsbed en een ruime kledingkast.

INDELING:
Gemeenschappelijke entree, appartementsingang op de eerste verdieping. Woonkamer op de tweede verdieping, deze heeft drie grote ramen aan de voorzijde. Open moderne keuken met diverse inbouwapparatuur. Via de woonkamer is het mogelijk middels een vaste ingebouwde trap en dakraam het dak te bereiken. Midden in de woning is er een bijkeuken met opbergruimte, meterkast en wasruimte. Badkamer met inloopdouche en wastafel. Separaat toilet. Aan de achterzijde twee goed bemeten slaapkamers met genoeg ruimte voor een groot tweepersoonsbed en kasten.

LIGGING:
Het pand is gelegen op een fantastische locatie op de Leidsekruisstraat midden in het centrum van Amsterdam. De woning is gelegen op loopafstand van o.a. het Vondelpark, het Leidseplein, de “9 straatjes” en de Elandsgracht alwaar u terecht kunt voor al uw boodschappen. In de nabije omgeving vindt u een grote diversiteit aan winkels, cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden waaronder de Stadsschouwburg Amsterdam en het Nieuwe De La Mar Theater.

BIJZONDERHEDEN:
-63m² (NEN 2580);
-Centraal gelegen;
-2 goed bemeten slaapkamers;
-Recent gerenoveerd;
-Eigen grond;
-Kleine VvE met 2 leden;
-VvE bijdrage: €100,– per maand:
-Notaris model ring Amsterdam;
-Aanvaarding in overleg.

This attractive three-room apartment (approx. 63 m2) is situated on freehold property in
the vibrant city centre, around the corner from Prinsengracht.

The apartment is located at the end of Leidsekruisstraat, in the block overlooking the Prinsengracht canal that is visible from the living room. The apartment features a large,light-filled living room with open-plan kitchen for a spacious ambiance. The bathroom features a shower and vanity. The bedrooms have ample space for a large double bed
and wardrobe.

LAYOUT:
Shared entrance, front door of the apartment on the first floor. Living room on the second floor with three large windows overlooking the street. Modern, open-plan kitchen with a range of built-in appliances. The roof can be reached via stairs in the living room and the skylight. A utility room with storage space, meter cupboard and laundry space is centrally situated in the apartment. The bathroom features a walk-in shower and vanity.
Separate toilet. At the back, there are two large bedrooms with ample space for a large double bed and cabinets.
LOCATION:

The apartment is located in a perfect spot on Leidsekruisstraat, in the city centre of Amsterdam and within walking distance from Vondelpark, Leidseplein square, ‘The 9 Streets’ and Elandsgracht, with supermarkets and plenty of shops nearby. There is a wide variety of shops, cafés, restaurants and night clubs in the immediate vicinity,
including International Theatre Amsterdam and DeLaMar Theater.

DETAILS:
-63 m² (NEN 2580)
-In the city centre
-2 spacious bedrooms
-Recently renovated
-Freehold property
-Small homeowners’ association (VvE) with 2 members
-Monthly VvE contribution: €100
-Notary model ring Amsterdam
-Delivery in mutual consultation

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 425.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • Servicekosten per maand€ 100,-

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1940
 • SoortBovenwoning
 • Dak typeZadeldak
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte63 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud196 m3

Indeling

 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English