Linnaeusparkweg 150 H

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 850.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1929
 • Wonen89 m2
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Gelegen op super locatie in Watergraafsmeer! Een zeer ruim en licht 4 kamer appartement van ca. 89m² gelegen op de begane grond met fantastische tuin. Een ideale gezinswoning op steenworp afstand van Park Frankendael, het Oosterpark en Amsterdam Oost. De vergunning en toestemming van de VvE om de woning uit te bouwen is reeds aanwezig. Hiermee kan het woonoppervlak worden vergoot met ca. 26 m2 tot zo’n 115 m2.

INDELING
Entree die via een tochtdeur wordt afgescheiden van de rest van de hal. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de zeer ruime woon- en eetkamer. Aan de achterzijde van de woning is de keuken gelegen die van alle gemakken voorzien is; 4 pits gasfornuis, rvs afzuigkap, afwasmachine, combi oven, grote koelkast met aparte vriezer en zeer veel opbergruimte en aansluiting voor wasmachine en droger. Hier bevindt zich tevens een gezellige ontbijtbar met uitzicht op de tuin. Er zijn 3 goed bemeten slaapkamers met genoeg ruimte voor tweepersoonsbed en kledingkast. De badkamer is voorzien van ligbad, inloopdouche en wastafel met wastafel meubel. Er is een separaat toilet met fontein en een berging. Vanuit alle slaapkamers en vanuit de keuken is de groene en goed onderhouden tuin met 2 bergingen te betreden. Hier geniet je een groot deel van de dag van de zon!

LIGGING
De Watergraafsmeer heeft alles wat een buurt moet hebben. Veel groen, uitstekende scholen en kinderdagverblijven, actieve sportverenigingen, leuke buurtwinkels, diverse delicatessen en speciaalzaken, gezellige cafés zoals café 1900 en Elsa’s en goede restaurants zoals De Kas en Merkelbach. Voor de dagelijkse boodschappen is het Christiaan Huygensplein om de hoek gelegen en daarnaast bieden de Middenweg, Linneausstraat en Oostpoort een breed winkelaanbod. Groen en rust vind je op loopafstand in het nabijgelegen Park Frankendael en ‘s winters schaats je baantjes op de beroemde Jaap Edenbaan. Ook zijn er diverse speeltuinen om de hoek zoals het bekende Mariotteplein. De straat kenmerkt zich bovendien door brede stoepen.

Daarnaast is de woning is gunstig gelegen ten opzichte van OV en uitvalswegen. De NS stations Science Park en Amstel zijn beide op enkele minuten fietsen gelegen en de halte van tram 19 tref je op de middenweg en brengt je richting Diemen of het centrum van Amsterdam. Daarnaast zijn er vanaf de Middenweg nog diverse busverbindingen. Met de auto ben je binnen een handomdraai op de Ringweg A10 Oost, de A1, A2 of de A4. Parkeren doe je overigens voor de deur met een parkeervergunning. In deze parkeerzone zijn er twee vergunningen per huisadres te verkrijgen en is er momenteel geen wachttijd. Voor actuele gegevens verwijzen wij naar de website van de gemeente Amsterdam.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlak 88,5 m² conform Nen2580 meetrapport;
– Vergunning en toestemming VvE voor uitbouw reeds aanwezig;
– Woonoppervlak kan worden vergoot van ca. 89 m2 naar ca. 115 m2;
– Gelegen op gemeentelijke erfpacht, huidig tijdvak tot 15 januari 2053;
– Eeuwigdurende erfpacht 2016 van toepassing, € 1.320,75 in 2023, jaarlijks geïndexeerd;
– Kleinschalige VvE met 3 leden, servicekosten € 165,- per maand;
– Riante tuin op het zuidwesten;
– Pannendak vernieuwd in 2021;
– Kindvriendelijke buurt;
– Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

DISCLAIMER
This information has been compiled by us with the necessary care. However, on our part no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, nor the consequences thereof. The buyer has his or her own obligation to investigate all matters that are of importance to him/her. With regard to this property the broker is an advisor to the seller. We advise you to employ an expert (NVM) broker who guides you during the purchase process. If you have specific wishes with regard to the property, we advise you to make this known to your purchasing broker in good time and to do research (or have research done) independently. If you do not employ an expert representative, you, according to the law, consider yourself competent enough to be able to oversee all matters that are of importance. The terms and conditions of the NVM apply.

NEN CLAUSE
The usable area is calculated in accordance with the industry adopted NEN 2580 standard. Therefore, the surface can deviate from similar properties and/or old references. This has mainly to do with this (new) calculation method. Buyer declares to have been sufficiently informed about the aforementioned standards. The seller and his broker will do their utmost to calculate the right surface area and content based on their own measurements and support this as much as possible by placing floor plans with dimensions. In the unlikely event that the dimensions are not (completely) determined in accordance with the standards, this is accepted by the buyer. The buyer has been given sufficient opportunity to check the dimensions themselves or have them checked. Differences in the specified size do not give any of the parties any right, nor can they be used to discuss an adjustment of the purchase price. The seller and his broker do not accept any liability in this.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 850.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1929
 • SoortBenedenwoning
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
 • BergingVrijstaand steen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte89 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Tuin(en)83 m2
 • Inhoud323 m3

Indeling

 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Tuin(en)Achtertuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English