Marnixkade 90 2

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 475.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Wonen56 m2
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Heerlijk en licht appartement van 56 m² met twee slaapkamers, balkon en vrij uitzicht over de Singelgracht. De woning is gelegen aan de rustige Marnixkade, randje Jordaan, ter hoogte van de Westerstraat en Bloemgracht. Het pand is in 2014 volledig gerenoveerd, voorzien van een nieuwe fundering en gesplitst in appartementsrechten.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

INDELING
De woning bevindt zich op de tweede verdieping. Aan de voorzijde het woongedeelte met luxe open keuken welke is uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde de master bedroom, met toegang naar het balkon en een tweede goed bemeten slaapkamer. De badkamer bevindt zich in het midden van de woning en is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en een handdoekenradiator. In de hal bevindt zich een separaat toilet.

Door de gehele woning ligt een fraaie houten lamelparket vloer.

LIGGING
Het appartement is gelegen in het centrum, aan de rustige Marnixkade/Singelgracht. Via de Westerstraat of de Bloemgracht loop je zo de gezellige en bruisende Jordaan in. Hier is een grote keuze uit diverse gezellige café restaurants, verschillende winkels en boetieks en natuurlijk de gezellige markt op zaterdag en maandagochtend. Sportcomplex Het Marnix (o.a. Zwembad, Fitness en Spa) is op loopafstand evenals het openbaar vervoer zoals de tramlijnen 3 en de buslijnen 18, 21, 348 en 353. Via de S-103 is een verbinding voor de auto naar o.a. de Ringweg A-10.

Het Westerpark bevindt zich ook op loopafstand. Hier kun je niet alleen genieten van het park zelf maar ook van een ontbijtje bij De Bakkerswinkel, een lekker hapje eten bij het Westergasterras. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend (CS binnen 5 minuten bereikbaar) en er is een goede ontsluiting met de Ring A10.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlak 56 m² (NEN 2580);
– Gelegen op eigen grond;
– Volledig gerenoveerd 2014;
– Nieuwe fundering;
– Dubbel glas;
– Kleine en gezonde VvE;
– Oplevering in overleg.

*ENGLISH VERSION

Lovely, light apartment with 56 m² of floor space, two bedrooms, a balcony and an unobstructed view of the Singelgracht canal. The apartment is on Marnixkade, a quiet street bordering on the Jordaan neighbourhood, close to Westerstraat and Bloemgracht. The property was fully renovated in 2014, when new foundations were laid and the building was converted into apartments with apartment rights.

LAYOUT
The apartment is on the second floor. At the front of the property is the living area with a luxury open-plan kitchen featuring various fitted appliances. The master bedroom, with access to the balcony and a good-sized second bedroom, is at the rear. The bathroom is in the middle of the apartment and features a bath, walk-in shower, double basin and heated towel rail. A separate toilet is in the hall.

There is attractive parquet flooring throughout.

LOCATION
The apartment is in the city centre, in a quiet part of Marnixkade/Singelgracht. The friendly, vibrant Jordaan neighbourhood is a short walk away, along Westerstraat or Bloemgracht. This area is characterised by numerous bars and restaurants, a range of diverse shops and boutiques and, of course, a lively market on Saturdays and Monday mornings. Marnix sports centre (including a swimming pool, gym and spa) is within walking distance, as are public transport connections, including tram route 3 and bus routes 18, 21, 348 and 353. The apartment is also convenient for drivers, with the S-103 junction taking you onto the A10 Ring Road.

Westerpark is just a stone’s throw away; a great place to spend leisure time, have breakfast at De Bakkerswinkel or a bite to eat on the Westergasterras. Public transport connections are excellent, (Amsterdam Centraal Station is just five minutes away) and the A10 Ring Road is within easy reach.

DETAILS
– 56 m² of floor space (NEN 2580);
– Freehold property;
– Fully renovated in 2014;
– New foundations;
– Double glazing;
– Small, viable homeowners’ association (VvE);
– Transfer subject to agreement.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 475.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenAan water, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • SoortBovenwoning
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte56 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies1 m2
 • Inhoud181 m3

Indeling

 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English