Olympiaplein 87 II

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 950.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1938
 • Wonen111 m2
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Schitterend gerenoveerd 4-kamer appartement van ca. 111 m² aan het Olympiaplein nabij de Beethovenstraat, Apollolaan en het Olympisch Stadion. Maar liefst 2 balkons aan de achterzijde en een prachtig vrij uitzicht aan de voorzijde.

Het appartement is in 2017 op een zeer hoogwaardige wijze gerenoveerd met gebruikmaking van duurzame materialen. Het resultaat is een uniek gelijkvloers 11 meter breed appartement, met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een schitterend uitzicht aan zowel voor- als achterzijde.

Een ‘must see’ voor iedereen die een luxe appartement zoekt waar je alleen nog maar naartoe hoeft te verhuizen: dit appartement is van alle denkbare luxe voorzien en verkeert in een perfecte staat.

INDELING
Middels het gerenoveerde trappenhuis bereikt u de entree van de woning op de tweede verdieping. Vanuit de ruime centrale hal zijn alle vertrekken bereikbaar. Aan de voorzijde vindt u een grote slaapkamer. Aan de achterzijde is er een royale master bedroom met openslaande deuren naar het balkon aan de rustige achterzijde alsmede een eigen badkamer. Deze luxueuze badkamer is voorzien van o.a. een ligbad, een dubbele inloopdouche, dubbele wastafel, vloerverwarming en een ingebouwde radio met bluetooth verbinding.

Een derde kleinere slaapkamer aan de achterzijde doet momenteel dienst als zeer ruime inloopkast, maar is ook perfect te gebruiken als kinder-, logeer,- of werkkamer. Een tweede badkamer is voorzien van een wastafel en een inloopdouche. In de hal vindt u verder een garderobe en een toilet met fontein.

De woon-/eetkamer heeft 3 ramen aan de voorzijde en is voorzien van een gashaard. De open keuken vormt het hart van deze heerlijke doorzonkamer en is werkelijk van alle denkbare inbouwapparatuur voorzien. Een grote eettafel kan aan de voorzijde worden geplaatst en aan de achterzijde is er genoeg ruimte voor een gezellige ‘lounge-/tv hoek’. Ook vanuit deze kamer zijn er openslaande deuren naar een tweede balkon. Aan de achterzijde heeft u een fijn uitzicht over het groen van de binnentuinen.

LIGGING
Het appartement is gelegen in de Stadionbuurt. Deze buurt beschikt over veel gezellige cafés en restaurants. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u naar de Marqt of de Albert Heijn en de vele winkels aan de Beethovenstraat.
Het Vondelpark, Amsterdamse Bos en het Beatrixpark zijn nabij gelegen, net als diverse recreatiemogelijkheden en sportfaciliteiten.
Daarnaast heeft het appartement een zeer gunstige ligging ten opzichte van NS station Amsterdam Zuid, waar u een directe en snelle connectie heeft naar Schiphol. Uitstekende bereikbaarheid van de binnenstad met tram en bus.
De ring A-10 is binnen enkele autominuten te bereiken via de S108 en S109.

BIJZONDERHEDEN
– VvE Olympiaplein 85 – 87 te Amsterdam wordt professioneel beheerd door de Velzel VvE Diensten;
– De servicekosten bedragen € 113,96 per maand;
– Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. Erfpacht is afgekocht tot 15 juli 2055;
– Parkeren: vergunningsgebied Zuid 2.2, gebied 1. Momenteel is er geen wachtlijst;
– Het appartement is geheel voorzien van nieuwe houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;
– Oplevering in overleg, kan eventueel spoedig.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 950.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1938
 • SoortBovenwoning
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte111 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud369 m3

Indeling

 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English