Omschrijving

Spectaculair dubbelbreed bovenhuis verdeeld over de tweede en derde verdieping van de Prinsengracht 522 en 524. Het appartement is maar liefst 9,5 meter breed en heeft een woonoppervlak van ca. 146 m². Het bovenhuis heeft thans 3 slaapkamers, een vierde slaapkamer is eenvoudig te realiseren door de keuken naar de woonkamer te verplaatsen.

Op de tweede verdieping heeft u twee ruime slaapkamers, een badkamer en een grote living van maar liefst 56 m². Vanuit de woonkamer is er een trap naar de derde verdieping met een derde grote slaapkamer en twee (thans onvergunde) terrassen van maar liefst 42 m².

Dit is een unieke kans om een appartement mét waanzinnige buitenruimte geheel naar eigen smaak en idee te verbouwen en bewonen! Natuurlijk is het project ook bij uitstek geschikt om na renovatie te verhuren in het hogere segment.

LIGGING:
Het appartement maakt onderdeel uit van een monumentaal pand gelegen aan de Prinsengracht, in het hart van de Amsterdamse grachtengordel. De Amsterdamse grachtengordel kreeg in de zomer van 2010 een plaats op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het is dé internationale erkenning van het bijzondere karakter van dit deel van de historische binnenstad.

U vindt hier natuurlijk alles op loopafstand; alle denkbare musea, een grote diversiteit aan winkels, café’s en gezellige restaurants. Het Museumplein, het Leidseplein, de P.C. Hooftstraat maar ook het Vondelpark bereikt u binnen een paar fietsminuten.

BIJZONDERHEDEN:
– Gelegen op eigen grond;
– Geheel naar eigen idee en smaak te verbouwen, koper dient zelf zorg te dragen voor het verkrijgen van de eventueel noodzakelijke (omgevings-) vergunningen;
– Aan de artist impressions die getoond worden kunnen geen rechten worden ontleent, deze dienen puur ter inspiratie;
– Vaste projectnotaris van toepassing;
– Thans 3 slaapkamers, een vierde slaapkamer is eenvoudig te realiseren!;
– Standaard asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
– Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN clausule
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English