Ruysdaelstraat 73 H

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 325.000,- k.k.
 • StatusBeschikbaar
 • Bouwjaar1983
 • Wonen34 m2
 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1

Omschrijving

Licht appartement MET LIFT en een woonoppervlak van ca. 34 m², zeer centraal gelegen in Oud Zuid.

*ENGLISH TEXT BELOW

INDELING
Gemeenschappelijke entree, appartement op de derde verdieping bereikbaar via trap of lift. Entree, hal met berging. Badkamer met toilet, wastafel en douche. Vervolgens de riante studiowoning met aangename daglichtinval en open keuken met inbouwapparatuur. Compact appartement maar zeer compleet op een locatie die alles te bieden heeft wat je maar van de stad mag verwachten.

LIGGING
Gelegen op een van de meest aantrekkelijke plekken van Oud Zuid. De Ruysdaelstraat is een rustige straat, direct gelegen aan de Van Baerlestraat met een diversiteit aan winkels en restaurants. Op loopafstand treft u het Concertgebouw, het Museumplein, Het Conservatorium Hotel, het Vondelpark en de P.C. Hooftstraat.
Aan het einde van de straat (op de Van Baerlestraat) bevindt zich een tramhalte die in goede verbinding staat met het Centraal Station, het Amstel Station en Station WTC (Zuid-As).

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlak van 34 m² conform NEN2580 meetrapport;
– Zie alternatieve plattegrond voor het creëren van een aparte slaapkamer;
– Toplocatie;
– Lift;
– Dubbel glas;
– Gemeenschappelijke fietsenberging;
– Erfpacht afgekocht tot en met 31/01/2035. AB 2016;
– Bijtijds overgestapt naar Eeuwigdurende Erfpacht;
– Eeuwigdurende erfpacht AB 2016. Nieuwe canon vanaf 1/02/2035 € 1147,02 (met indexering);
– Maandelijkse bijdrage VvE € 162,-;
– VvE in professioneel beheer inclusief MJOP;
– Oplevering in overleg.

*ENGLISH TEXT
Lovely apartment WITH ELEVATOR and a living space of approx. 34 m², very centrally located in Oud Zuid.

LAYOUT
Communal entrance, apartment on the third floor accessible by stairs or elevator. Entrance, hall with storage room. Bathroom with toilet, sink and shower. Spacious studio with pleasant daylight and open kitchen with built-in appliances. Compact apartment but very complete in a location that offers everything you can expect from the city of Amsterdam.

LOCATION
Located in one of the most attractive places in Oud Zuid. The Ruysdaelstraat is a quiet street, located directly around the corner of the Van Baerlestraat with a variety of shops and restaurants. Within walking distance you will find the Concertgebouw, the Museumplein, The Conservatorium Hotel, the Vondelpark and the P.C. Hooftstraat.
At the end of the street (on Van Baerlestraat) there is a tram stop that is well connected to Central Station, Amstel Station and WTC Station (Zuid-As).

PARTICULARITIES
– Living area of ??34 m² in accordance with NEN2580 measurement report;
– Top location;
– Elevator;
– Double glass;
– Communal bicycle shed;
– Leasehold bought off perpetually until 31/01/2035. AB 2016;
– Switched to Perpetual Leasehold in time;
– Perpetual leasehold AB 2016. New ground rent from 1/02/2035 € 1147.02 (with indexation);
– Monthly VvE contribution € 162;
– VvE in professional management including MJOP;
– Delivery in consultation.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 325.000,- k.k.
 • StatusBeschikbaar
 • AanvaardingIn overleg

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1983
 • SoortBovenwoning
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte34 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies1 m2
 • Inhoud109 m3

Indeling

 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English