Saxenburgerdwarsstraat 3 I

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 325.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1880
 • Wonen35 m2
 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1

Omschrijving

FANTASTISCH WONEN MET UITZICHT OP HET VONDELPARK!

Op een absolute toplocatie, gelegen op eigen grond dit 2-kamerappartement van ca. 35 m². Vanuit de woning is er zicht op de ingang van het Vondelpark en kunt u zo genieten van alles wat het Vondelpark te bieden heeft: ontspanning, sport, speeltuin voor de kinderen, leuke restaurants en het openlucht theater met concerten en cultuur.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
Het appartement ligt in een van de rustigste straatjes van Stadsdeel Oud-West, op een halve minuut lopen van de dichtstbijzijnde ingang van het Vondelpark ter hoogte van het pierenbadje en het Groot Melkhuis. Het appartement ligt op de rand van het bruisende Oud-West en het chique Oud-Zuid, met om de hoek alle gezelligheid van de Overtoom en de rust van het Vondelpark. Parkeren middels vergunningstelsel op straat.

Er is een groot winkelaanbod in de nabij gelegen Jan Pieter Heijestraat en op de Overtoom. Maar ook vele leuke cafés en restaurants zijn op loopafstand te vinden, zoals bijvoorbeeld De Foodhallen, restaurant Forno, café Oslo en café Lennep. Openbaar vervoer ligt op 2 minuten loopafstand (lijn 1 of 17) voor de snelle bereikbaarheid naar het Centrum, het Centraal Station of naar Schiphol. Met de auto (Ring Zuid en Ring West) is het appartement ook goed bereikbaar.

INDELING
Binnenkomst in de lichte woon/-eetkamer met aangrenzend de keuken. Naast de keuken de badkamer, voorzien van een toilet en douche. Aan de voorzijde van het appartement is de slaapkamer, vanuit hier kijkt u op het Vondelpark.

BIJZONDERHEDEN:
– Woonoppervlak 35 m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig);
– Fundering is hersteld in 2005
– Prachtige locatie met uitzicht op het Vondelpark;
– Volledig dubbelglas;
– Maandelijkse servicekosten bedragen € 53,15
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht;
– Kleine VvE, 3 leden;
– Oplevering in overleg, kan snel;
– Onder voorbehoud van gunning verkoper.

*ENGLISH VERSION

FABULOUS LOCATION WITH A VIEW OF VONDELPARK!

This freehold, two-room apartment with approx. 35 m² of floor space could not be in a better location. The property looks out onto an entrance to Vondelpark, so you can enjoy everything that the park has to offer: relaxation, sport, playgrounds for the children, nice cafés and restaurants and an open-air theatre that hosts concerts and cultural events.

LOCATION AND ACCESSIBILITY
The apartment is in one of the quietest streets in the Oud-West neighbourhood of Amsterdam, just a 30 second-walk from the nearest entrance to Vondelpark, opposite the wading pool and the Groot Melkhuis grand-café. The apartment is on the edge of the vibrant Oud-West and the up-market Oud-Zuid neighbourhoods, with the friendliness of Overtoom and peace of Vondelpark literally just around the corner. You can park on the street via a permit system.

There are plenty of shops close by in Jan Pieter Heijestraat and Overtoom, and a multitude of great cafés, bars and restaurants within walking distance, such as the Foodhallen, Forno restaurant, and the Oslo and Lennep bars. Public transport is just a two-minute walk away (routes 1 or 17), and takes you directly into the centre of town, Central Station or Schiphol Airport. The apartment is also convenient for travelling by car (Ring Zuid and Ring West Ring Road).

LAYOUT
You enter the light living/dining room with adjacent kitchen. The bathroom, featuring a toilet and a shower, is next to the kitchen. The bedroom is at the front of the apartment and looks out onto Vondelpark.

DETAILS
– 35 m² of floor space (NEN 2580, measuring report available);
– Fabulous location looking out onto Vondelpark;
– Double glazing throughout;
– Monthly service costs of €53.15;
– Freehold property, so no lease or ground rent;
– Small-scale homeowners’ association (VvE) comprising 3 members;
– Transfer subject to agreement, can be arranged quickly;
– Subject to acceptance by vendor.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 325.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenAan park, Aan rustige weg, Vrij uitzicht

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1880
 • SoortBenedenwoning
 • Dak typePlat dak
 • Dak materialenBitumineuze Dakbedekking
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenBetaald parkeren, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte35 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud114 m3

Indeling

 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English