Omschrijving

Licht appartement met uniek uitzicht over maar liefst 3 van de “Negen Straatjes”. De woning heeft door de hoekligging erg veel licht en kijkt prachtig uit over het Singel.

INDELING:

Via het algemene trappenhuis bereikt u de eerste verdieping. Entree, hal met toilet, woonkamer/slaapkamer en keuken.

LIGGING:

De woning is gelegen aan het Singel tussen de Negen Straatjes en het Spui. Binnen enkele stappen staat u tussen de prachtige boutiques, conceptstores, lunch en/of koffiezaakjes. Wilt u heerlijk winkelen, dan bent u binnen vijf minuten op de Kalverstraat. Kortom, deze woning is erg centraal gelegen en in de omgeving zijn alle denkbare winkels, cafe’s en restaurants op loopafstand. Het appartement is goed bereikbaar via tram 1, 2 en 5.

KENMERKEN:

– BESCHIKBAAR TOT 01-04-2021
– Woonoppervlakte van 32 m2;
– Huurprijs is exclusief G/W/L
– Per direct beschikbaar;
– Gestoffeerd;
– Uniek uitzicht;
– Centraal gelegen;
– Aan de gracht Het Singel;
– 2 maanden waarborgsom;
– Gunning eigenaar;
– NVM huurderscheck.

DISCLAIMER 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English