Omschrijving

Licht en goed ingedeeld 4 kamer-appartement met een woonoppervlak van ruim 83 m² (conform NEN2580). Het gerenoveerde appartement heeft de beschikking over een balkon aan de woonkamer en een net aangelegd fraai dakterras aan de achterzijde van de slaapverdieping. Het appartement verkeert in een zeer goede staat van onderhoud en is direct te betrekken. De rustige Sluisstraat ligt midden in Amsterdam Zuid, op een steenworp afstand van het Vondelpark.

Absoluut een must see voor iedereen die in deze gezellige buurt op zoek is naar een heerlijk appartement!

INDELING
Via het ruime trappenhuis (met daglicht!) komt u bij de entree op de derde verdieping, hal, toilet en berging met wasmachine aansluiting, riante living met Frans balkon aan de voorzijde en en suite de brede eetkamer met dubbele openslaande deuren naar het balkon. In de uitbouw aan de achterzijde bevindt zich de mooie goed geoutilleerde keuken.

Het geheel is recentelijk gerenoveerd waarbij gekozen is voor gebruik van mooie en kwalitatief goede materialen zoals een smaakvolle houten vloer maar bijvoorbeeld ook het juiste tegeltje in de keuken. Met oog voor detail en behoud van sfeer zijn de houten lijst van de en suite en de ramen in de balkondeuren vervangen. Via de trap in de eetkamer bereikt men de slaapverdieping met een master bedroom, een tweede slaapkamer, walk-in-closet, berging en frisse badkamer met douche, toilet en een wastafel. De badkamer en de overloop zijn voorzien van een daklicht. Het zeer recent met vergunning aangelegde dakterras is bereikbaar vanuit de tweede slaapkamer. U heeft hier geen bovenburen!

LIGGING
De Sluisstraat is een rustig straatje zonder doorgaand verkeer. De straat ligt midden in het gewilde ‘Schinkelbuurtje’, tussen de Schinkel en de Amstelveenseweg. Op slechts een paar minuten lopen staat u in het Vondelpark, vindt u de winkels van de Zeilstraat of vertoeft u in een van de vele populaire restaurants van de Amstelveenseweg en omgeving!

BIJZONDERHEDEN
* Gelegen op eigen grond;
* Kleinschalige VVE met 3 leden, de maandelijkse servicekosten bedragen €97,= ;
* Het appartement heeft een balkon en een dakterras!
* 2 slaapkamers en een fraaie walk in closet;
* Het geheel verkeert in een zeer goede staat van onderhoud en is direct te betrekken.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces.

Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English