Omschrijving

Schitterend appartement met een spectaculair weids uitzicht vanaf de zevende verdieping.
Het appartement heeft een woonoppervlak van maar liefst 132 m2 op één woonlaag. De woning is recent geheel gerenoveerd en heeft de beschikking over 3 zeer royale slaapkamers, waarvan er twee voorzien zijn van airconditioning. Twee grote balkons, een nieuwe moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur en een luxe badkamer maken dit appartement helemaal af. In combinatie met de rustige en groene woonomgeving maakt dit een perfect geheel.

LIGGING:

Op loopafstand vindt u het winkelcentrum ‘Groot Gelderlandplein’, maar natuurlijk ook de Amstel, het Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amstelpark liggen om de hoek. Op slechts een paar minuten rijden ligt de Ring A10, ook diverse openbaar vervoer verbindingen liggen op loopafstand.

BIJZONDERHEDEN:

* Minimaal een jaarcontract;
* Ruim balkon op het zuiden;
* De huurprijs is exclusief een voorschot stookkosten ad. € 135,=/maand;
* 2 maanden waarborgsom;
* Het appartement wordt gemeubileerd (basic) verhuurd;
* Het complex heeft de beschikking over een lift;
* Per direct te betrekken.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English