Wilhelminastraat 81 I

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 475.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1900
 • Wonen54 m2
 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1

Omschrijving

Zeer courant ingedeeld appartement van 54 m² met Frans balkon voor en een riant terras op het zuiden in de gezellige Helmersbuurt, om de hoek van het Vondelpark! In de woning is indien gewenst eenvoudig een tweede slaapkamer te creëren.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

INDELING
Gemeenschappelijke entree, in de hal ruimte voor jassen. Appartementsingang op de eerste verdieping. Binnenkomst in de ruime woonkamer (3 ramen breed) met open keuken v.v. oven, 5-pitsgasfornuis, afzuigkap en vaatwasser van Bosch, koelkast en vriezer met ijsblokjesmachine van SMEG en veel opbergruimte. Aan de voorzijde een Frans balkon met uitzicht over de gezellige en groene Wilhelminastraat. In het midden van het appartement de badkamer v.v. wastafel, toilet, handdoekradiator en douche met regendouche en handdouche. Aan de achterzijde de riante slaapkamer met aparte bergkast met de aansluiting voor de wasmachine en de CV-ketel. In de grote kast aan de wand zit de aansluiting voor de droger. Last but not least, vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het extra diepe terras gelegen op het zuiden waar u kunt genieten van de zon en een hapje of drankje. Het sedumdak naast het terras zorgt voor extra groen.

LOCATIE
De woning is rustig gelegen in een boomrijke rustige straat in het populaire Oud-West met het Vondelpark om de hoek. Diverse winkels en gezellige restaurants en cafés vind je om de hoek in de Jan Pieter Heijestraat, de Overtoom en de Kinkerstraat. De populaire Hallen, met de overdekte foodmarket en de bioscoop en de gezellige Ten Katemarkt zijn met de fiets in ongeveer 5 minuten te bereiken. Het appartement is prima met de auto bereikbaar vanaf de Ring A-10 en openbaar vervoer (tram 1,11 en 17 en bus 283) is op loopafstand. In dit gebied geldt betaald parkeren. Alle informatie voor het verkrijgen van een parkeervergunning is te vinden op de website van de gemeente. Het gebied is Oud West 1.3)

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte 53,9 m² (NEN 2580);
– Mogelijkheid voor het creëren van een tweede slaap-/werkkamer;
– Eikenhouten lamelparketvloer door de gehele woning;
– Eigen grond, dus géén erfpacht;
– Actieve en gezonde VvE, bijdrage: €54,72 per maand;
– Levering in overleg.

*ENGLISH VERSION
Efficiently designed apartment with 54 m² of living space, a Juliet balcony at the front and a spacious south-facing terrace at the rear. The property is in the friendly Helmersbuurt neighbourhood, just around the corner from Vondelpark! The apartment has potential for creating a second bedroom.

LAYOUT
Communal entrance with room to hang coats in the hall. The front door to the apartment is on the first floor. You enter a spacious living room with three windows across the entire width. There is an open-plan kitchen featuring an oven, 5-ring gas stove, Bosch extractor hood and dishwasher, SMEG fridge/freezer with icemaker and plenty of storage space. The Juliet balcony at the front overlooks the friendly, leafy Wilhelminastraat. The bathroom with a washbasin, toilet, towel radiator and rain shower/ hand-held shower, is in the middle of the apartment. The good-sized bedroom is situated at the rear of the apartment, where there is also a separate storage cupboard with connections for a washing machine and the central heating boiler. A large wall cupboard houses connections for a dryer. Last but not least, the bedroom leads onto a deep, south-facing terrace, where you can sit in the sun and enjoy a cool drink and a bite to eat. The sedum roof next to the terrace creates a lovely green vibe.

LOCATION
The property is in a quiet, leafy street in the popular Oud-West neighbourhood, with Vondelpark just around the corner. Various shops and friendly restaurants and cafés are close by on Jan Pieter Heijestraat, Overtoom and Kinkerstraat. The popular Hallen, with a covered food market and a cinema, and the lively Ten Kate market, are a five-minute bike ride away. The apartment is easy to reach by car via the A10 ring road, and convenient for public transport with stops for tram routes 1, 11 and 17, and bus route 283, within walking distance. Parking charges apply throughout this area. Information about applying for a parking permit is available on the City of Amsterdam website (Oud-West 1.3 district).

DETAILS
– 53.9 m² of living space (NEN 2580)
– Potential to create a second bedroom/office
– Engineered Oak flooring throughout
– Freehold property, no ground rent
– Active and financially healthy homeowners’ association (VvE), monthly contribution of €54.72
– Transfer subject to agreement

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 475.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1900
 • SoortBovenwoning
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte54 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud167 m3

Indeling

 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English