Omschrijving

Fantastisch en royaal bovenhuis van 212 m² (NEN gemeten) met balkons én mogelijkheid tot het maken van een dakterras!

De Albrecht Durerstraat is een rustige straat zonder doorgaand verkeer, gelegen nabij de Beethovenstraat en Zuid-as.

INDELING

Eigen entree, ruime trap naar de eerste etage, hal met toegang alle vertrekken.

Eerste verdieping: een tweede ruime hal met toegang tot de keuken en eetkamer aan de achterzijde. Woonkamer en-suite met open haard aan de voorzijde en aan de achterzijde toegang tot het ruime balkon. Separate toilet en bergkast in de gang. Aan de achterzijde de master bedroom met en suite badkamer welke is voorzien van alle gemakken zoals toilet, bidet, dubbele wastafel, bad en douche. In de badkamer bevindt zich een kast voor de wasmachine en droger. De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde van het appartement, deze is te bereiken via de hal of de badkamer.

Via de interne trap bereikt men derde verdieping, deze is momenteel ingericht als aparte woning, maar men kan hier ook drie of vier slaapkamers realiseren.

Derde verdieping: Heerlijk knusse woonkamer aan de voorzijde. Eerste slaapkamer met toegang tot balkon en badkamer voorzien van dubbele wastafel, douche, bad en toilet aan de achterzijde. In het midden de open keuken met inbouwapparatuur.

Vanuit de woonkamer een trap naar de vliering op de vierde verdieping, waar ruimte is voor een slaapkamer en een mogelijkheid om het platte dak te betreden alwaar men een dakterras kan aanleggen.

BEREIKBAARHEID

Om de hoek in de Beethovenstraat bevinden zich vele leuke winkels, restaurant en koffietentjes en een grote AH. Vele musea, maar ook het Beatrixpark en het Vondelpark liggen in de nabijheid. Er is een grote keuze aan scholen: zowel goede lagere- als middelbare scholen, maar ook de British School is op enkele minuten lopen. Uitstekende bereikbaarheid per auto en parkeren doet u zo voor de deur. U krijgt hier 2 parkeervergunningen en daarvoor is op dit moment geen wachttijd (conform opgave stadstoezicht). Er zijn zeer goede aansluitingen op het openbaar vervoer (tram 5, bus 358 en 612) en ook NS station en WTC is dichtbij. Vanaf hier bent u zo in de stad, op uw werk, op de Zuid-as en op Schiphol.

BIJZONDERHEDEN

– Royale bovenwoning;
– Heel geschikt voor dubbele bewoning (momenteel ook zo ingericht) of voor een groot gezin.
– Actieve VvE (3 leden), professionele beheerder;
– Gelegen op grond van de gemeente Amsterdam (Algemene voorwaarden 1994);
– Canon bedraagt € 2.085,98 per jaar (tijdvak loopt t/m 31-12-2051).

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English