Haarlemmerweg 149 2

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 350.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1905
 • Wonen51 m2
 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1

Omschrijving

Licht en goed ingedeeld appartement van 51 m² met zonnig balkon en fantastisch uitzicht op de Westergasfabriek!
Gelegen tegenover het populaire Westerpark en dus op loopafstand.

*ENGLISH TEXT BELOW

INDELING
Gemeenschappelijk entree op de begane grond, eigen voordeur op de tweede verdieping. Aan de voorzijde de woonkamer met Frans balkon en uitzicht op het Westerpark en de Haarlemmervaart. Open keuken met Siemens vaatwasser, kookplaat (4 pitten), ingebouwde oven en afzuigkap. Aan de achterzijde een studeerkamer met wasmachine aansluiting en toegang tot het zonnige balkon op het zuiden. De slaapkamer heeft ramen naar het balkon. De vloer betreft een Plywood houtvezel vloer (platen), geschilderd in een neutrale en smaakvolle lichtgrijze teint.
De badkamer is voorzien van toilet, wastafel en douche. Qua bergruimte zijn er aan de voorzijde ingebouwde planken voor bijvoorbeeld een boekenkast naast de meterkast en verder zijn er praktische bergkasten in het trappenhuis die horen bij de woning.

LIGGING
Het stadsdeel Westerpark is een hippe buurt om te wonen. Er zijn veel leuke winkels en restaurants te vinden zoals bijvoorbeeld het Café Restaurant Amsterdam (bij de watertoren), Rainarai, maar ook De Bakkerswinkel en de Espressofabriek. Aan de overkant is het heerlijk vertoeven in het groene Westerpark.
Het openbaar vervoer is goed en met de fiets ben je in 2 minuten in de Jordaan.
Het vrije uitzicht aan de voorkant van deze leuke woning geeft zicht op de Haarlemmervaart en de Westergasfabriek. Je kunt zo een bootje voor de deur aanleggen!

BIJZONDERHEDEN
-Woonoppervlak 51 m² conform NEN2580 meetrapport;
-Gelegen op eigen grond dus geen erfpacht;
-Balkon op het zuiden met geweldig uitzicht;
-Geheel dubbel glas;
-Energielabel C;
-Gezonde VVE met 5 leden en een MJOP;
-VvE bijdrage p.m. € 120,-;
-Intergas HR ketel 2010;
-Oplevering in overleg, kan eventueel voor 1 april 2021.

*ENGLISH TEXT

Light, well-arranged apartment with 51 m² of floor space, a sunny balcony and a fabulous view of the Westergasfabriek!
Located opposite, and within walking distance of, the popular Westerpark.

LAYOUT
Communal entrance on the ground floor, own front door on the second door. Living room with a Juliet balcony at the front of the apartment, with a view of Westerpark and the Haarlemmervaart canal. Open-plan kitchen with a Siemens dishwasher, 4-ring hob, built-in oven and extractor hood. A study with connections for a washing machine and access to the sunny, south-facing balcony is at the rear of the property. The bedroom windows open onto the balcony. There is a plywood floor (panels), painted in neutral, tasteful shade of pale grey.
The bathroom features a toilet, basin and shower. At the front of the apartment, built-in shelves next to the meter cupboard could be used as a bookcase, and extra storage space is available in practical cupboards belonging to the property, located in the stairwell.

LOCATION
The Westerpark neighbourhood is a trendy place to live, with plenty of nice shops and restaurants, such as Café Restaurant Amsterdam (near the water towers), Rainarai, De Bakkerswinkel and Espressofabriek. The green and leafy Westerpark opposite is a great place to relax.
There are good public transport connections and the lively Jordaan neighbourhood is just a two-minute bike ride away.
From the front of this property, you have uninterrupted views of the Haarlemmervaart canal and the Westergasfabriek. You could even moor a boat right outside your front door!

DETAILS
– 51 m² of living space, according to NEN 2580 measuring report;
– Freehold property, so no lease or ground rent;
– South-facing balcony with a fabulous view;
– Double glazing throughout;
– Energy label C;
– Financially healthy homeowners’ association (VvE) comprising 5 members, with a long-term maintenance plan;
– Monthly contribution to the homeowners’ association: €120;
– Intergas HR boiler from 2010;
– Transfer subject to agreement, can be arranged by 1 April 2021.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 350.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1905
 • SoortBovenwoning
 • Dak typePlat dak
 • GarageGeen garage

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte51 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies1 m2
 • Inhoud161 m3

Indeling

 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English