Pieter Cornelisz. Hooftstraat 192

 • PlaatsAmsterdam
 • Huurprijs€ 4.000,- per maand
 • StatusVerhuurd
 • Bouwjaar1991
 • Wonen95 m2
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

ENGLISH TRANSLATION SEE BELOW!

Schitterend gerenoveerd drie kamer appartement met een woonoppervlak van circa 95 m² en een zeer royaal terras van ca. 7,6 m² op het Vondelpark direct aan de woonkamer op de derde verdieping gelegen. Het appartement is in 2022 geheel hoogwaardig gerenoveerd en verkeert in een perfecte staat! Er is tijdens de renovatie gebruik gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Mogelijkheid voor aanhuur parkeerplek in de ondergrondse parkeergarage.

LIGGING
Het appartement is gelegen aan de meest luxueuze winkelstraat van Nederland, de P.C. Hooftstraat. De PC ligt in het hart van het Amsterdamse Museumkwartier met op loopafstand het Rijks, het Stedelijk, het Van Goghmuseum en het Conservatorium Hotel. Het Vondelpark ligt op enkele minuten lopen, de bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer is zeer goed te noemen.

INDELING
De statige en perfect onderhouden gezamenlijke entree biedt toegang tot de woning via ofwel het trappenhuis ofwel de lift. Binnenkomst in de lichte woonkamer met luxe open keuken die door middel van grote glazen schuifdeuren grenst aan het ruime terras. De keuken is van alle gemakken voorzien. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich de twee ruime slaapkamers. De strakke badkamer is voor zien van een dubbele wastafel, een inloopdouche en een toilet. Er is tevens een separaat toilet met fontein.

BIJZONDERHEDEN
* Super comfortabel en luxe complex met lift;
* Waanzinnig hoogwaardig gerenoveerd;
* Super ligging in Amsterdam Oud-Zuid;
* 2 slaapkamers;
* Fijn terras (7,6 m²) aan de woonkamer/keuken!;
* Optie parkeerplek in de ondergrondse parkeergarage €400 p/m.
* 2 maanden waarborgsom, huurperiode is minimaal 1 jaar.

ENGLISH TRANSLATION

Beautifully renovated three-room apartment with a living space of approx. 95 m2 and a very spacious terrace of approx. 7.6 m2 with a spectacular view at Vondelpark located on the third floor. The apartment was completely renovated to a high standard in 2022 and is in perfect condition! Durable and high-quality materials were used during the renovation.
Possibility to rent a parking space in the underground parking garage.

LOCATION
The apartment is located on the most luxurious shopping street in the Netherlands, the P.C. Hooftstraat. The PC is located in the heart of Amsterdam’s Museum Quarter, within walking distance of the Rijks, Stedelijk Museum, the Van Gogh Museum and the Conservatorium Hotel. The Vondelpark is a few minutes’ walk away, and the accessibility by car and public transport is very good.

CLASSIFICATION
The stately and perfectly maintained joint entrance provides access to the house via either the stairwell or the elevator. Entry into the bright living room with luxurious open kitchen that adjoins the spacious terrace through large sliding glass doors. The kitchen is fully equipped. At the front of the house are the two spacious bedrooms. The sleek bathroom has a double sink, a walk-in shower and a toilet. There is also a separate toilet with fountain.

OTHER
* Super comfortable and luxurious complex with elevator;
* Very high-quality renovated;
* Super location in Amsterdam Oud-Zuid;
* 2 bedrooms;
* Nice terrace (7.6 m2) off the living room/kitchen!;
* Option parking space in the underground parking garage €400 p/m.
* 2 months deposit, rental period is a minimum 1 year.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerhuurd
 • AanvaardingPer datum
 • LiggingenAan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1991
 • SoortBovenwoning
 • GarageParkeerkelder
 • Parkeer faciliteitenParkeergarage
 • BergingInpandig

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte95 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud282 m3

Indeling

 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English