Omschrijving

Zeer charmant en licht appartement met een woonoppervlak van ca 177 m². Het 7 kamer-appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping en maakt onderdeel uit van een zeer statig pand met een breed trappenhuis. Het appartement is gelegen aan de Prins Hendriklaan in het fraaie Amsterdam Zuid, op een steenworp afstand van het Vondelpark en op loopafstand van de winkelstraten Cornelis Schuytstraat en P.C. Hooftstraat. Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, de Ring A-10 en Schiphol Airport.

Het appartement heeft de beschikking over een heerlijk terras van ca. 12 m2 direct aan de woon-/ eetkamer.

Indeling:

Zeer royale entree met marmeren vloeren en een indrukwekkend trappenhuis. Entree op de eerste verdieping, brede trap naar de tweede verdieping met garderobe, toilet. Ruime woonkamer met open woonkeuken voorzien van diverse nieuwe inbouwapparatuur. Eetkamer en terras gelegen op het noordwesten met een prachtig uitzicht op de binnentuinen. Twee aparte slaap-/ werkkamers aan voor- en achterzijde.

De bovenste verdieping heeft 2 à 3 slaapkamers en een luxueuze badkamer voorzien van dubbele wastafel, ligbad en douche. Separaat toilet en ruimte voor de was-/droogmachine op de royale overloop. Aan de achterzijde van deze verdieping is tevens een terras, waar je heerlijk van de avondzon kan genieten.

Het appartement is goed onderhouden, heeft fraaie houten vloeren en plafonds met een hoogte van bijna 3 meter.

Bijzonderheden:

– Gelegen op eigen grond;
– Kleine actieve VVE met 3 leden, het schilderwerk van de voorzijde is afgelopen zomer gedaan;
– Prachtig gelegen in één van de meest bijzondere buurten van Amsterdam;
– Veel parkeerplekken, geen wachtlijst voor een parkeervergunning;
– Maar liefst 2 terrassen;
– Schiphol Airport is binnen 30 minuten te bereiken.

DISCLAIMER

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN clausule
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English