Omschrijving

Dit fijne, lichte hoekappartement van 66 m² mét dakterras ligt aan de gracht in de populaire Jordaan! De woning wordt gekenmerkt door haar 360 graden uitzicht, originele details en open gevoel door de split-level indeling.

INDELING

Gemeenschappelijk trappenhuis naar de derde verdieping. Separaat toilet. Aan de achterzijde de keuken, voorzien van alle gemakken. De eethoek grenst aan de keuken en leidt naar de woonkamer aan de voorzijde van het appartement.
De tussen gelegen erker met zitje, biedt schitterend panoramisch uitzicht.
De gezellige woonkamer is sfeervol en biedt een prachtig uitzicht op de gracht!

Trap naar boven naar de studeerkamer met veel kastruimte welke uitkijkt op de Egelantiersgracht. Op deze verdieping bevindt zich ook de slaapkamer met ingebouwde kasten en badkamer, voorzien van dubbele wastafel, douche, toilet en aansluiting voor wasmachine- en droger. Tevens is er vanaf deze etage toegang tot het dakterras.
De houten details zorgen voor een authentieke sfeer.

BEREIKBAARHEID

Het appartement biedt een prachtig uitzicht over de Prinsengracht en Egelantiersgracht. Supermarkten, traiteurs, culturele activiteiten en veel bekende restaurants zijn op loopafstand De Prinsengracht ligt zeer centraal en de binnenstad is goed bereikbaar te voet of fiets. Het openbaar vervoer vertrekt vanaf de Westerkerk (paar minuten lopen).

BIJZONDERHEDEN

-Woning wordt gemeubileerd verhuurd;
-Karakteristieke erker met schitterend uitzicht;
-Dakterras;
-Energielabel C;
-Waarborg: 2 maanden huur;
-Minimale huurperiode: 1 jaar;

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English