Reitdiepstraat 6 III

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 450.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1936
 • Wonen63 m2
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

REITDIEPSTRAAT 6-III, 1079 MA AMSTERDAM

Altijd al willen wonen in een compleet gerenoveerd appartement, dit is uw kans!! Hierbij bieden wij u te koop aan, een licht en zeer sfeervol drie-kamer appartement met een totaal woonoppervlak van ca. 63m². De woning is gelegen in de Rivierenbuurt en op de derde verdieping met balkon op het zonnige zuiden. De ruime berging is, heel praktisch, op de begane grond gelegen zodat U een fiets of andere zaken makkelijk kunt stallen of opbergen. De woning is goed bereikbaar middels openbaar vervoer of met de auto. De Rijnstraat is op loopafstand gelegen voor al uw dagelijkse boodschappen. Het nabij gelegen Amstel-station is ook op loop/fietsafstand te bereiken.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

INDELING;
Gemeenschappelijk nette entree met de bergingen van de woningen direct aansluitend. Middels het trappenhuis komt u op de derde woonlaag.

Derde verdieping:
Aan de voorzijde van de woning komt u in de ruime en zeer lichte L-vormige woonkamer met erker en fraai vrij uitzicht over de buurpanden richting de Amstel. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers met toegang tot het ,over de volle breedte van de woning, aanwezige balkon. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel, verwarmde spiegel en een toilet. De dichte keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vriezer, inductiekookplaat, Quooker kraan en een oven.

BIJZONDERHEDEN;
– Appartementsrecht, ca. 63m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Recent compleet gerenoveerd
– Ruime berging van ca. 9m² op de begane grond
– Recent is de voor-en achtergevel geschilderd
– Servicekosten bedragen Euro 100,= per maand
– Zeer lichte en zeer sfeervol
– Rijks-beschermd Stadsgezicht
– Oplevering in goed overleg, kan snel
– Gemeente erfpacht, AB 2016, tijdvak tot 2061, Canon €1.106,- per jaar
– Restitutie overdrachtsbelasting komt ten gunste van verkoper
– Niet-zelfbewoningsclausule is van toepassing

*ENGLISH VERSION

If you have always wanted to live in a fully renovated apartment, this is your chance! We are offering this light-filled, very attractive three-room apartment with a usable floor area of approx. 63 m² in the Rivierenbuurt neighbourhood. It is situated on the third floor, featuring a sunny, south-facing balcony. The large storage space is on the ground floor, which is practical for parking bicycles and storing equipment. The apartment is easily reached by public transport or car. For your daily shop, Rijnstraat is within walking distance and Amstel train station is within walking/cycling distance.

LAYOUT
Shared, well appointed entrance that also gives access to the storage spaces for the apartments. The stairwell brings you to the third floor.

Third floor:
The spacious, light-filled, L-shaped living room with bay window is at the front and has a lovely unencumbered view of neighbouring buildings towards the Amstel river. There are two bedrooms at the back, which both give onto the wide balcony across the width of the apartment. The bathroom features a shower, vanity, heated mirror, and toilet. The separate kitchen features built-in appliances, such as a refrigerator, freezer, induction stove, Quooker hot water tap, and oven.

DETAILS
– Apartment right, approx. 63 m² (NEN-2580 survey report available)
– Fully renovated in the recent past
– Large storage space (approx. 9 m²) on the ground floor
– The front and back façades were painted in the recent past
– Monthly service fee €100
– Light-filled apartment with lovely ambiance
– Protected city view
– Delivery in mutual consultation, available in the short term
– Municipal lease ground, AB 2016, current term up to 2061, annual ground lease €1,106
– Restitution of capital transfer tax in favour of seller
– Non-resident clause applies

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 450.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenAan park, Aan rustige weg, Vrij uitzicht

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1936
 • SoortTussenverdieping
 • Dak typePlat dak
 • Dak materialenBitumineuze Dakbedekking
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenBetaald parkeren, Parkeervergunningen
 • BergingInpandig
 • BijzonderhedenBeschermd stads of dorpsgezicht

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte63 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud204 m3

Indeling

 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Tuin(en)Geen tuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English