Omschrijving

Zeer goed ingedeeld drie-kamer appartement met een woonoppervlak van ca. 83 m2 (NEN2580) gelegen aan één van de zeer gewilde lanen in Amsterdam Oud Zuid. Het appartement is in 2007 op hoogwaardige wijze geheel gerenoveerd. Het resultaat is een zeer smaakvol en comfortabel appartement.

Dit kant-en-klare appartement is absoluut een ‘must see’ voor de mensen die alleen nog maar willen verhuizen.

INDELING
Entree op de tweede verdieping, hal, garderobe, ruime ouderslaapkamer aan de voorzijde met openslaande deuren naar een balkon met ochtendzon. Badkamer voorzien van een ruime inloopdouche en een wastafel, royale woonkamer met een open keuken aan de achterzijde. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en grenst middels openslaande deuren aan het balkon aan de achterzijde (zon van ca. 13 uur tot zonsondergang). Toilet met fontein en een tweede slaapkamer treft u aan de rustige tuinzijde.

LIGGING
De fraaie Saxen-Weimarlaan is gelegen tussen de Koninginneweg en de Oranje-Nassaulaan. Op slechts een paar minuten lopen staat u in het Vondelpark. De vele winkels en populaire horecagelegenheden die Oud-Zuid rijk is liggen binnen handbereik. Openbaar vervoer middels tram (lijnen 1,2 en 16) en 7 buslijnen eveneens op loopafstand. De bereikbaarheid met eigen vervoer is perfect, parkeren geen probleem en de Ring A10 op een paar minuten rijden.

BIJZONDERHEDEN
* Eigen grond;
* Goed lopende VVE, de maandelijkse servicekosten bedragen € 87,60 per maand;
* Het schilderwerk aan de voorzijde is in 2012 gedaan;
* Voorgevel is in 2014 gezandstraald;
* Het appartement is gerenoveerd met behoud van de diverse originele details (ornamenten, plafonds, deurlijsten, 2 schouwen etc.);
* Op de vloer van de gehele tweede verdieping ligt een fraaie massief eikenhouten vloer;
* Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN CLAUSULE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English