Omschrijving

Statig, licht met grachten uitzicht wonen in een recent gerenoveerd dubbel bovenhuis van circa 155 m2 aan het Singel. Het appartement heeft een ruime woonkamer met 3 grote ramen aan de gracht en is v.v. een openhaard en prachtige open keuken. De woning is voorzien van maar liefst 3 slaapkamer en 3 badkamers en heeft toegang tot het gemeenschappelijke dakterras.

INDELING:
Via het algemene trappenhuis bereikt u de tweede verdieping, opgang, ruime woonkamer v.v. openhaard en openkeuken, aan de achterzijde een slaapkamer v.v. en-suite badkamer en inloopkast. Via de interne trap bereikt u de vierde verdieping. Hier bevinden zich 2 ruime slaapkamers met en-suite badkamer en veel bergruimte.

LIGGING:
Het appartement is gelegen aan de Singel in de grachtengordel van Amsterdam op loopafstand van het Multatuliplein, de Dam en centraal station. Het appartement is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer (Tram 1, 3, 5, 13, 17 en diverse bussen)

BIJZONDERHEDEN:
– Woonoppervlakte ca. 155 m2;
– Recent gerenoveerd;
– Grachtenuitzicht;
– Statig grachtenpand;
– Gemeenschappelijk dakterras;
– Sfeervolle openhaard;
– Prachtige houtenvloer;
– Niet gemeubileerd!;
– Per 1 juli beschikbaar;
– Rijksmonument;
– Screening middels NVM Woontoets;
– Minimale huurperiode 12 maanden;
– Niet bestemd voor delers.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English