Omschrijving

*** ENGLISH TEXT BELOW ***

Sfeervol dubbel bovenhuis in het hart van de Jordaan van circa 60 m2. De woning heeft een ruime open woonkamer met luxe keuken v.v. gasfornuis, ijskast en afwasmachine. Op de bovenste verdieping bevinden zich 2 kamers, waarvan 1 geheel open, deze kan als werk/woon of slaapkamer gebruik worden. De luxe badkamer is voorzien van inloopdouche en wastafel. In 2012 is het appartement geheel hoogwaardig gerenoveerd onder leiding van Kodde Architecten.

INDELING:

Via Algemeen trappenhuis bereikt u de derde verdieping, entree woonkamer met open keuken, wc en trap naar 4e verdieping. Op de tweede verdieping bevinden zich twee kamers waarvan 1 geheel open is en de ander afgesloten. De luxe badkamer is v.v. inloopdouche en wastafel

LIGGING:

De Tweede Leliedwarsstraat is gelegen hartje Jordaan tussen de Egelantiersgracht en Bloemgracht. De Tweede Tuindwarsstraat is met al haar gezellige restaurants en caf├ęs op loopafstand. Ook de Westerkerk, het Anne Frank Huis en de Negen Straatjes zijn binnen enkele minuten te bereiken. Kortom een prachtige plek midden in de Jordaan.

BIJZONDERHEDEN:

– Circa 60 m2 woonoppervlakte;
– Gerenoveerd onder leiding door Kodde Architecten;
– 2 slaapkamers, waarvan 1 open;
– Hartje Jordaan;
– Fraaie houten vloer;
– Moderne keuken v.v. inbouwapparatuur;
– 2 maanden borg;
– Delen niet toegestaan;
– Vanaf 1 april beschikbaar.
_________________________________________________________________________________________________________________

Authentic and cozy apartment in the heart of the Jordaan.

LOCATION:

Tweede Leliedwarsstraat is located at the heart of the Jordaan between the Egelantiersgracht and Bloemgracht, with all the cozy restaurants and cafes within walking distance. The Westerkerk, the Anne Frank House and the 9-straatjes can be reached within minutes. Overall a lovely place in the Jordaan.

DETAILS:

– Circa 60 m2 living area;
– Renovated by well known architect Hans Kodde;
– 2 bedrooms (one is open);
– At the Heart of Jordan
– Beautiful wooden floors;
– kitchen with appliances;
– 2 month deposit;
– Sharing is not allowed;
– Available from the 1st of April.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English