Van Eeghenstraat 59 II

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 875.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1895
 • Wonen99 m2
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Omschrijving

Karakteristiek dubbel bovenhuis met zonnig dakterras. Gelegen op eigen grond in het hart van het zeer geliefde Oud Zuid en op steenworp afstand van het Vondelpark ligt dit smaakvolle drie-kamer appartement van ca. 99 m² met geweldig dakterras, dat een uniek panoramisch uitzicht biedt over Amsterdam.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

Het appartement met twee verdiepingen is gelegen op de hoek van de Van Eeghenstraat en de Jacob Obrechtstraat. Door de hoekligging en de hoge plafonds heeft het appartement een ruime en lichte woonkamer met een open keuken, die voorzien is van diverse apparatuur. De badkamer is voorzien van een douche, een (lig)bubbelbad, een wastafel met meubel en de aansluiting voor de wasmachine en droger. Op de bovenste verdieping is tevens een sauna in de hal gesitueerd. In de slaapkamers is genoeg plek voor een groot tweepersoonsbed en een ruime kledingkast. Eén van de twee slaapkamers is voorzien van een dubbel Frans balkon.

INDELING:
Eigen entree, appartementsingang op de tweede verdieping. Woonkamer met open keuken op de tweede verdieping. De ruimte heeft aan twee zijden veel lichtinval door de grote raampartijen met tevens uitzicht op het Vondelpark. Open moderne keuken met veel kastruimte, diverse inbouwapparatuur (magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer) van Siemens en een groot 6-pits fornuis/oven van het merk Bertazzoni. Via de hal zijn er twee deuren die naar de woonkamer/open keuken leiden. Zowel op de 2e als de 3e verdieping is er een separaat toilet. Op de 3e verdieping is een CV ketel. In de gehele woning ligt een prachtige visgraat vloer. In de hal van de 3e verdieping staat een sauna. Twee goed bemeten slaapkamers met genoeg ruimte voor een groot tweepersoonsbed en kasten. Badkamer aan de voorzijde. Trap naar het dakluik dat leidt naar een fraai dakterras met zowel water als elektra aansluiting alsook vaste verlichting. Uitzicht op o.a. het Vondelpark, het Conservatorium Hotel en het Concertgebouw.

LIGGING:
Het pand is gelegen op een fantastische locatie op de Van Eeghenstraat midden in het zeer geliefde Amsterdam Oud-Zuid. De woning is gelegen op loopafstand van o.a. het Vondelpark, het Museumplein en het Cornelis Schuytplein alwaar u gezellig kunt winkelen en terecht kunt voor al uw boodschappen. In de nabije omgeving vindt u een grote diversiteit aan winkels, cafés, musea, trendy restaurants en uitgaansgelegenheden waaronder het Concertgebouw en het Rijksmuseum. Het openbaar vervoer naar Schiphol, het Centrum en Centraal Station is om de hoek. Tevens goed bereikbaar met de auto met goede uitvalswegen en parkeergelegenheden voor de deur.

BIJZONDERHEDEN:
-Klassieke bouwstijl met authentieke details;
-Verfijnde sfeer;
-Appartementsrecht, ca. 99 m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig);
-Eigen entree;
-Twee ruime slaapkamers;
-Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht;
-Kleine VvE met 3 leden;
-VvE bijdrage: € 212,- per maand (bestaande uit servicekosten en reservering onderhoud);
-Aanvaarding in overleg.

*ENGLISH VERSION

Attractive second- and third-floor residence with sunny rooftop terrace. Situated on freehold property in the centre of the very popular Oud-Zuid neighbourhood, just a stone’s throw away from Vondelpark, is this elegant three-room apartment (approx. 99 m²) with a fantastic rooftop terrace featuring a stunning panoramic view of Amsterdam.

The two-floor apartment is on the corner of Van Eeghenstraat and Jacob Obrechtstraat. With its corner orientation and high ceilings, the apartment boasts a spacious and light-filled living room with open-plan kitchen featuring a range of appliances. The bathroom features a shower, Jacuzzi bath, vanity, and space for a washer and dryer. There is a sauna in the hall on the top floor. There is ample space in the bedrooms for a large double bed and big wardrobe. One of the bedrooms features a double Juliet balcony.

LAYOUT:
Private entrance, front door on the second floor. Living room with open-plan kitchen on the second floor. Lots of natural light from two sides in this space thanks to the large windows overlooking Vondelpark. Modern open-plan kitchen with lots of cabinet space, a range of built-in appliances (Siemens microwave, dishwasher, refrigerator and freezer) and a big six-burner stove/oven from Bertazzoni. Two doors in the hall lead into the living room and open-plan kitchen. Separate toilets on the second and third floors. Central heating boiler on the third floor. Beautiful herringbone flooring throughout. There is a sauna in the hall on the third floor. Two spacious bedrooms with ample space for a large double bed and wardrobe. Bathroom overlooking the street. A staircase leads to a roof hatch, which gives onto a beautiful rooftop terrace with water and electricity, as well as fixed lighting. View of Vondelpark, Conservatorium Hotel and The Concertgebouw, among other things.

LIGGING:
The residence is in a fantastic location on Van Eeghenstraat in the centre of the very popular Amsterdam Oud-Zuid neighbourhood, within walking distance from Vondelpark, Museumplein square and Cornelis Schuytplein square with its attractive shops and supermarket. There is a wide variety of shops, cafés, museums, trendy restaurants and cultural venues nearby, including The Concertgebouw and Rijksmuseum. Public transport to Schiphol, the city centre and Central Station around the corner. Easily accessible by car, with convenient exit roads and parking space in front of the building.

DETAILS:
– Traditional architectural style with authentic details
– Elegant ambiance
-Apartment right, approx. 99 m² (NEN-2580 survey report present)
– Private entrance
– Two large bedrooms
– Situated on freehold property, i.e. no ground lease payments
– Small, three-member homeowners’ association (VvE)
– Monthly VvE contribution: €212 (service costs and maintenance advance)
– Delivery in mutual consultation

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 875.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1895
 • SoortBovenwoning
 • Dak typePlat dak
 • Dak materialenBitumineuze Dakbedekking
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenBetaald parkeren, Parkeervergunningen

Oppervlakte en inhoud

 • Woonoppervlakte99 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud378 m3

Indeling

 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Tuin(en)Zonneterras
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English