Omschrijving

Indrukwekkend dubbel benedenhuis met optioneel een parkeerplaats (binnendoor bereikbaar) in het statige pand ‘Parkzicht’ met heerlijk groene verzorgde achtertuin op het zuiden en charmant balkon aan de achterzijde en het Vondelpark aan de voorzijde. Dit deel van de Vossiusstraat is doodlopend dus autoluw en rustig terwijl men om de hoek de bruisende P.C. Hooftstraat met haar gezellige koffiegelegenheden en chique boutiques treft. De inrit van de parkeergarage bevindt zich naast het pand en is voorzien van een verwarmde inrit bij koude temperaturen.

Indeling:
Middels de prachtige houten dubbele voordeur betreedt men het tochtportaal met wederom een deur (beide kunnen door middel van het intercom systeem geopend worden) die toegang biedt tot de voorname centrale hal met de trap en lift. Op de beletage is een voordeur alsmede op de eerste verdieping. Op dit niveau bevindt zich de zeer royale living aan de voorzijde met ramen die uitzicht bieden op het groen van het Vondelpark (dus geen overburen!). De indeling is opmerkelijk en ruimtelijk vanwege de dubbele openslaande deuren naar de open keuken en eetkamer. Tussen de eetkamer en living is een fijne study ingericht met veel kastruimte en is een praktische garderobe gecreëerd. Mooie houten vloeren met vloerverwarming. De eetkamer en goed geoutilleerde open keuken (zeer praktisch ingedeeld en voorzien van veel kastruimte) zijn aan de tuinzijde gesitueerd en nodigen uit tot gezellig samen koken en lang na-borrelen. Openslaande deuren naar het diepe balkon met trap naar de smaakvol aangelegde en verzorgde tuin.
Op tuin niveau bevindt zich de verdieping met drie zeer royale slaapkamers (met mogelijkheid voor een vierde slaapkamer), een luxe badkamer met ligbad, ruime inloopdouche, dubbele wastafel, designradiator, toilet en uiteraard vloerverwarming. De twee slaapkamers aan de voorzijde zijn zeer goed bemeten en hebben beschikking over een eigen badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De master bedroom (voorheen twee kamers) heeft openslaande deuren over de gehele breedte van het benedenhuis naar de tuin. Deze diverse tuin heeft deels gras, een vijver, karakteristieke leibomen voor privacy en een romantisch zitje achterin.

Bijzonderheden:
* Lift;
* Vraagprijs parkeerplaats in de garage, intern bereikbaar € 125.000,–;
* Royale berging;
* Alarminstallatie;
* Eigen grond;
* Prachtige diepe groene tuin op het zuiden met veel privacy;
* Balkon;
* Geen overburen maar wel uitzicht op Vondelpark;
* VvE servicekosten €492,- per maand;
* Oplevering in overleg.

Particularities:
* Elevator;
* Optional parking in garage, internally accessible €125.000,–;
* Large storageroom;
* Alarm installation;
* Beautiful large, green and sunny private garden;
* Free hold;
* Balcony;
* Vondelparkview (no houses facing this apartment at the front);
* Service costs € 492,- per month;
* Date of transport to be discussed.

DISCLAIMER

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN clausule
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English