Zomerzorgerlaan 20

 • PlaatsBloemendaal
 • Koopprijs€ 1.695.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • Bouwjaar1920
 • Wonen205 m2
 • Aantal kamers8
 • Aantal slaapkamers3

Omschrijving

Een verborgen parel midden in de dorpskern van Bloemendaal. Het gebeurt niet vaak dat een prachtig gerenoveerde villa zo dichtbij zowel dorpskern als natuur in de verkoop komt. Midden in de gezellige dorpskern van Bloemendaal is de charmante twee-onder-een-kap villa “CASTELWELLAN” gelegen. Deze half vrijstaande villa is verrassend ruim van opzet, heeft een goede lichtinval en is in 2008 volledig gerenoveerd. Midden in het hart van Bloemendaal met al zijn voorzieningen zoals gespecialiseerde winkels met divers aanbod, restaurants en nabij de Bloemendaalse hockeyclubs, de cricket- en voetbalclub, het prachtige openluchttheater Caprera en verschillende scholen. De villa is aan het bos gelegen en ook het treinstation van Bloemendaal ligt op loopafstand. Het strand van Bloemendaal en diverse natuurgebieden die deze woonomgeving rijk is liggen op een steenworp afstand.

Indeling:
Begane grond: Via de ruime entree in het midden van de woning komt u in de hal met eikenhouten vloer met trappenhuis en wc, de hal geeft aan de rechterzijde toegang tot de ruime woonkamer met grote open haard. Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich een werkkamer en de keuken. Via zowel de keuken als de woonkamer komt u in de royale woon/eetkamer die over de gehele breedte aan de achterzijde van de woning is gesitueerd. De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur, een zes pits gasfornuis en grote wijnklimaatkast.

1ste verdieping: Deze verdieping biedt veel licht en ruimte, via de overloop gaat u naar de badkamer welke is voorzien van inloopdouche, wc en wasruimte. Er bevinden zich 3 ruime slaapkamers waarvan 1 een met eigen luxe badkamer die is voorzien van een riant ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Verder is er op deze verdieping een via vlizotrap toegankelijke bergruimte.

Zonnige tuin aan voor- en achterzijde. Tevens heeft deze woning een unieke extra achterom met twee eigen garageboxen aan de achterzijde. Via een van de garageboxen komt u direct in de achtertuin op het zuidwesten terecht. In de achtertuin staat een ruime berging, die thans in gebruik is als hobbyruimte en geschikt kan worden gemaakt als gastenverblijf, welke voorzien is van krachtstroom.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1920;
– Woonoppervlak 205 m2 met 55m2 externe bergruimte;
– Perceeloppervlak 418 m2;
– Midden in het gezellige centrum van Bloemendaal op rustige plek gelegen;
– Gelegen aan de rand van het Bloemendaalse bos;
– Karakteristiek pand;
– Hoge plafonds;
– Volledig en sfeervol gerenoveerd in 2008;
– Airco in de hoofdslaapkamer;
– Vloerverwarming woonkamer, keuken en alle badkamers;
– Energielabel C;
– 3 slaapkamers en 2 badkamers;
– Unieke achterom die toegang geeft tot 2 garageboxen aan de achterzijde van de woning met parkeerruimte voor meerdere auto’s;
– Nabij NS-station en uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

DISCLAIMER
This information has been compiled by us with the necessary care. However, on our part no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, nor the consequences thereof. The buyer has his or her own obligation to investigate all matters that are of importance to him/her. With regard to this property the broker is an advisor to the seller. We advise you to employ an expert (NVM) broker who guides you during the purchase process. If you have specific wishes with regard to the property, we advise you to make this known to your purchasing broker in good time and to do research (or have research done) independently. If you do not employ an expert representative, you, according to the law, consider yourself competent enough to be able to oversee all matters that are of importance. The terms and conditions of the NVM apply.

NEN CLAUSE
The usable area is calculated in accordance with the industry adopted NEN 2580 standard. Therefore, the surface can deviate from similar properties and/or old references. This has mainly to do with this (new) calculation method. Buyer declares to have been sufficiently informed about the aforementioned standards. The seller and his broker will do their utmost to calculate the right surface area and content based on their own measurements and support this as much as possible by placing floor plans with dimensions. In the unlikely event that the dimensions are not (completely) determined in accordance with the standards, this is accepted by the buyer. The buyer has been given sufficient opportunity to check the dimensions themselves or have them checked. Differences in the specified size do not give any of the parties any right, nor can they be used to discuss an adjustment of the purchase price. The seller and his broker do not accept any liability in this.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 1.695.000,- k.k.
 • StatusVerkocht
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenAan bosrand, Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk, In bosrijke omgeving

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1920
 • SoortHerenhuis
 • TypeTwee onder één kapwoning
 • Dak typeZadeldak
 • Dak materialenPannen, Bitumineuze Dakbedekking
 • GarageVrijstaand steen
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren
 • BergingAangebouwd steen

Oppervlakte en inhoud

 • Perceel oppervlakte418 m2
 • Woonoppervlakte205 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies7 m2
 • Inhoud802 m3

Indeling

 • Aantal kamers8
 • Aantal slaapkamers3
 • Tuin(en)Achtertuin, Voortuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English