Amstelveenseweg 1036

 • PlaatsAmsterdam
 • Koopprijs€ 2.150.000,- k.k.
 • StatusBeschikbaar
 • Bouwjaar1928
 • Wonen378 m2
 • Aantal kamers5

Omschrijving

AMSTELVEENSEWEG 1036, 1081 JT AMSTERDAM

*** CREËER NU TOT IN DE PERFECTIE UW IDEALE FAMILIEHUIS! ***

Met veel plezier bieden wij u deze unieke kans aan; een familiehuis met een woonoppervlak van maar liefst circa 378m², verdeeld over vijf woonlagen gelegen op prachtige locatie aan het water. Aan de achterzijde heeft u een uniek panoramisch uitzicht over het groene Amsterdamse Bos. De funderingswerkzaamheden zijn zojuist afgerond en momenteel zijn ze druk bezig om het familiehuis ‘wind & waterdicht’ te maken. De charmante jaren ’30 uitstraling vanaf de straatzijde gecombineerd met een strakke uitstraling aan de achterzijde. Door de grote hoeveelheid raamoppervlak voelt het gehele Amsterdamse Bos als uw achtertuin. U krijgt nu de unieke kans om dit geweldige object geheel naar eigen keuze af te bouwen. Graag wijzen wij u bij deze op de additionele eigenschappen van de woning: een ruime achtertuin met vrij uitzicht, een achterom zodat u op eigen terrein (afgesloten) kunt parkeren, gelegen aan het water welke in verbinding staat tot de grote wateren en het centrum van Amsterdam.

En JA, u kunt dus aanmeren aan uw eigen achtertuin!

BIJZONDERHEDEN
– De fundering is volledig hersteld (2023)
– Na verbouwing en voor oplevering zal het totale gebruikersoppervlak circa 378,2 m² bedragen (NEN 2580 B);
– De woning ligt op EIGEN GROND, dus GÉÉN erfpacht!;
– Prachtige tuin van maar liefst twintig meter diep (120 m²);
– Gelegen aan het water met mogelijkheid tot het aanmeren van uw eigen boot;
– De woning heeft een unieke achterom waardoor u kunt parkeren op eigen terrein (afgesloten) aan de achterzijde;
– Oplevering: in overleg, per direct mogelijk!
– Tevens is het ook mogelijk dat verkoper het plan naar wens voor u uitvoert.

OPLEVERING
Het familiehuis wordt casco + opgeleverd, wat betekent wind en waterdicht, nieuw trappenhuis, nieuwe fundering en uit en opbouw. U kunt de woning geheel naar eigen wens cosmetisch afbouwen. Dit fantastische plan ligt ter inzage!

OMGEVING
Vanuit de woning kijkt u prachtig uit op het historisch spoorlijntje en het Amsterdamse Bos met haar vele natuur, hét stadsbos voor Amsterdammers en mensen uit de omgeving. Hier bevinden zich onder andere sportfaciliteiten, een jachthaven, speelweiden, openluchttheater, vijvers, maneges, de Bosbaan, een geitenboerderij, het Wagener stadion en diverse horecagelegenheden. De Kalfjeslaan en natuurgebied Amstelland liggen tevens op loopafstand. Buitenveldert is een rustige en groene wijk met veel scholen in het zuidelijk deel van de stad gelegen tussen de Zuidas en Amstelveen. Ook de Vrije Universiteit en het Amsterdam UMC, locatie VUmc zijn nabij gelegen.

Zowel het centrum van Amsterdam, als het centrum van Amstelveen zijn op fietsafstand gelegen. De Zuidas, winkelcentrum Groot-Gelderlandplein maar ook voldoende winkels op de Amstelveense – en Amsterdamseweg.

Het huis is zeer goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer (o.a. sneltram, treinstation Zuid-WTC en RAI) als met de auto (afslag S108 van de ringweg A-10, en afslag 5 van A9).

WOONLAGEN EN OPPERVLAKTE

– De gebruiksoppervlakte bedraagt 378,2 m²;
– De tuin heeft een afmeting van ca. 20 m x 5,9 m²;
– NB. De opgegeven oppervlakten zijn door een gespecialiseerd bedrijf gemeten conform NEN2580 – B.

BIJZONDERE VERKOOPVOORWAARDEN
– Project notaris Buma Algera, Koopakte conform model Ring Amsterdam;
– Een niet zelf-bewoningsclausule en een ”As is” clausule zal worden opgenomen in de koopakte

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

 • Koopprijs€ 2.150.000,- k.k.
 • StatusBeschikbaar
 • AanvaardingIn overleg
 • LiggingenAan bosrand, Aan water, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving

Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • Bouwjaar1928
 • SoortEengezinswoning
 • TypeGeschakelde woning
 • Dak typeSamengesteld dak
 • Dak materialenPannen, Bitumineuze Dakbedekking
 • GarageGeen garage
 • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren, Betaald parkeren, Op eigen terrein

Oppervlakte en inhoud

 • Perceel oppervlakte205 m2
 • Woonoppervlakte378 m2
 • Gebruiksoppervlakte overige functies0 m2
 • Inhoud1.000 m3

Indeling

 • Aantal kamers5
 • Tuin(en)Achtertuin
De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English