Omschrijving

Een zeer luxe en compleet gerenoveerd tweekamer appartement met een woonoppervlak van ca. 56 m2, gelegen in de Plantagebuurt, op loopafstand van de levendige binnenstad. Het appartement is volledig gestoffeerd en gemeubileerd, verkeert in een topconditie en is zo te betrekken.

Het pand is gelegen aan een zeer rustige gracht en heeft een heerlijk vrij uitzicht. Diverse faciliteiten en de gezelligheid van de stad zijn in de nabije omgeving te vinden: o.a. Carré (aan de Amstel), Rembrandtplein en Artis liggen zeer nabij.

INDELING:

Entree, lichte woonkamer met luxe half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, badkamer v.v. douche, wastafel, wasmachine-aansluiting en een afgesloten toilet (zwevend). De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde.

De woning kenmerkt zich middels haar hoge afwerkingsniveau en “slimme” indeling.

BIJZONDERHEDEN:

– Beperkte wachttijd parkeervergunning;
– Hoog afwerkingsniveau;
– Fraaie houten vloer door de gehele woning;
– Minimaal een jaarcontract;
– Huurder zal worden gescreend middels de NVM-woontoets;
– 2 maanden waarborgsom;
– Volledig gemeubileerd.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Bouw

Oppervlakte en inhoud

Indeling

De Graaf & Groot Makelaars en Taxateurs o.g.

Willemsparkweg 58
1071 HJ Amsterdam

info@degraafengroot.nl +31206627140 +31610655535

Nederlands
English